clkh

charmigt lättsamt knasigt hälsosamt

Sköna dagar

Kategori: Allmänt

Oj vad länge sen jag var här inne ser jag. Det har varit så sköna dagar med sol så jag har haft det bra och fullt upp. Har dock varit lite långtråkigt mellanåt då jag saknar min älskling. Jag har tränat som vanligt och känner mig riktigt bra nu så kämpa på ni också! :D


Här är en bild från Alemdalen i Visby när jag och min kära vän Karin hade varit på shoppingrunda, så skönt avslappnande ställe att bara sitta och betrakta på. Kul att titta på alla som går förbi!

Hej svej!

Ta hand om dig själv också!

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Ännu en dag som har traskat förbi. Började väldigt segt men det blev bra när jag kom till gymmet. Jag skall försöka lägga in mer kondition i min träning så jag får en bättre förbränning. Behöver minsan minska lite på vikten för att jag skall må som bäst. Det skall bli lite mer joggingturer framöver :)

Nu i kväll hade jag lite spa för mig själv, spa-terapeut som jag är så måste jag ju ta hand om mig själv också och då passar det ju utmärkt nu när jag är "mellan två jobb" (eller arbetslös som det också kan kallas). Jag tappade upp ett lagom varmt bad med badsalt, olja och duschkräm (för att det skall skumma!!!). Medans jag satt i badet hade jag även en återfuktande hårkur (Redken som jag rekommenderar i ett annat inlägg) och sedan en ansiktsmask som gör huden så där baby-mjuk som man vill ha den ;)

Spa-produkterna kommer från Kerstin Florian och är det någon som är intresserad så gå in på hemsidan och kolla!



Lite tips för dig som vill ta hand om dig själv: Tappa upp ett varmt bad med lite duschkräm så får du det där härliga skummet, tänd några ljus (gärna med doft), sätt på lite rogivande musik. Nu är det bara att sjunka ner i badet och bara njuta, låt tankarna komma och gå, bara observera och låta dom segla vidare.



Kom ihåg att det är viktigt att ta hand om sig själv!

Piggelin

Kategori: Allmänt

I dag var jag på gymmet redan kvart över nio! Superskönt! Börjar bli en riktig piggelin. Sen passet i fredags har jag sån himla träningsvärk. Det är just när jag går, gör extension i höftleden/frånskjutarfasen som känns mest. Det var riktigt jobbigt med trappor och uppförsbackar!!!! Jaja, det kommer gå över i morgon när jag skall träna det passet igen.
Jag håller numera på att öka vikten i en övning till 14 kg, hantelrodd, jag började på 8 kg. Hel otroligt vad jag har blivit starkare. Jag behöver nästan ha någon som kollar om jag gör rätt för jag tycker nästan att jag har ökat för fort, men rörelsen känns rätt. hmm...

Ett par gymhandskar är införskaffade, tyvärr glömde jag dom när jag cyklade till gymmet i dag, typiskt mig.

Nu är det sängen som gäller, upp tidigt i morgon!

ps. mamma frågade i dag om jag har växt, blivit längre men inte vad jag kan komma på för det brukar inte vara i den här åldern man gör det. Men jag tror det har med träningen att göra! Min hållning ni vet ;)

Ha det bra