clkh

charmigt lättsamt knasigt hälsosamt

Promenera mera!

Kategori: Allmänt

I morse gjorde jag den fösta promenad/jobbingtur för året och det var riktigt skönt. Att höra grusen under skorna efter en lång vinter med massa snö då vet jag att det är vår! Looovley :) En promenad på morgonen är riktigt stärkande och jag känner hur jag fylls med energi och stärker både kroppen och knoppen. Ett pluss är att solen lyste i dag så lite färg i ansiktet blev det också. Bara positivt med promenader alltså!
Det är också väldigt viktigt att ha en bra sko när man skall ut och springa eller promenera för att inte dina knän skall ta stryk, så satsa på en bra sko (fråga i butiken så hjälper dom dig) och på med mp3-spelaren med din favoritmusik, eller som jag lyssna till ljudet från naturen och promenera mera!

/Christina

Härromdagen..

Kategori: Allmänt

.. ja då var det en kund som liknade en danslärare jag hade för många år sedan, hon var ståtlig och vacker och väldigt nytänkande (och det är hon fortfarande). Jag kom att tänka på alla koreografier, hårda träningar, olika stilar och roliga stunder :) blev lite rörd faktiskt. Och främst kommer jag ihåg att det var den här läraren som lärde mig att kunna uttrycka mina känslor med hjälpa av dansen och hon lärde mig också att gäspa med munnen stängd! ;)

.. angående att bli kallad norsk, så frågade en gäst: Är du från Sverige?, Ja!, Jag tyckte du lät lite finsk! - hmm snart bara danskan kvar, men den vet jag att jag inte låter som!

.. "med en rosa hellikopter ska jag flyga hem till dig..." hörde jag rätt? Ja det gjorde jag och jag har inte hört den låten på väääldigt länge, finns den fortfarande förresten??

/Christina

Norsk eller??

Kategori: Allmänt

Ojoj vad denna dag har gått upp och ner. Men efter en bit pizza, varmt fotbad och let´s dance känns det mycket bättre! Skall snart gå till den sköna sängen för å möta mina drömmar.

Dagens citat kommer från en Svensk kvinna som ringde till jobbet för att boka behandling, efter en stunds prat frågar hon:
Kvinnan- Vart är du i från då?
Jag- Gotland.
K- Jasså, ja jag tyckte att din Norska var lite konstig!

Det är andra gången denna vecka som en gäst tror att jag är norsk! Haha.
Jag har ju faktiskt bytt ut ord för att norrmännen skall förstå mig och sen när det kommer en svensk så kan jag nästan inte komma ihåg vad det heter på svenska, oops! Språket är ganska charmigt tycker jag och en del ord är mycket mer logiska än svenskan, ta till exempel jordgubbe.. på norska heter det jordbär, klar det heter bär när det är ett bär, varför gubbe?? hm.. Jag kommer säkerligen ta med mig norska ord hem för att jag tycker det är ett bättre och mer passande ord. Så se upp om du träffar mig när jag precis kommit hem från norge, då kan du säkert få uppleva lite klemmar!! ;)

/Christina

Välkommen till min blogg!

Kategori: Allmänt

Nu känner jag mig äntligen klar, som jag har fifflat och raderat och återställt!! En hel djungel visar det sig vara, men det skall bli roligt att äntligen börja blogga!

Vi ses!

 

/Christina